Monday, November 1, 2010


bEst Ke????


best ke pangai macm 2
best ke wat org mcm 2
best ke jdi kan org musuh ,,,,best ke??
aku tau la dlu aku x la best sangt tp kre ok la gak..)hehheeh)
best ke dok sowang2
tp sebb pangai ko gak yang xgeti nk berubah,,
best ke mkn sowang,,,tp sebb ko sndiri yang cari masalh,,
best je sampai kan cerita orang,,mgkin sebb azali ko dah memag cm2 kot
aku rasa xsalah mak ko ngandung kan ko sebb bapak ko sendri yang xmau pakai kondom,(opppsss)
best ke,,hidup mcm 2 ???
best kot utk hidup mcm ko,,,,:)
best ke aku xtego ko,,,(best kot sbb ko xtersenrai pn dlm list bestbody aku)
best ke ,,lau xmau ubah sikit pn pangai ko,ermmmmmm
best ke lau bangga diri utk diri macm ko,huh
sume nye xbest,,nape la ko wjudkan suasana yang xbest kat situ,,,bosan gle
smpi aku sndri jd xbest,,,,
xbest la ko ni,,,
aku harap sangt ko bace blog aku ni utk ko rasa best o x diri ko 2,,,:
hidup la ngan dunia yang ko rasa best 2,,kihkihih,,


AlaMakkk!!!!

hehheh:)
asyk terabai je,,,bestbody ni,,,sory

kali ni terlewat lagi nk coret2  n conteng kat wall ni,,hihiii

rasa baru lewat sebln kot,,,arini genap 37ary wazzirul awwal kenal dunia

awwal anak buah kelahiran baru ku
heheheh:)

lahir dh sebulan tp aku baru nk publish kt cni,,hehe

26 .09.2010...tarikh lahir awwal..

wlpan ayt aku agak tunggang tonggek aku rasa sape y bace still leh paham,,kan,,hehehe:)

 awwal dh kenyang sangt kot..:)
 comey kan,,,:)




.................:P

Wednesday, October 13, 2010

RiaNg Ria GeMa gEmi aiDilfitRi

Riang ria bergema lagi katanya,,wlpn dah masuk bulan xraya,,tp still trasa dalam bulan raya jugak,,ehheh
yang pasti majlis raya kteowng meletopzzz...dah mcm konsert astro,,bukan konsert rtm,,lagi,,,hehehhe:

 tangga permulaan










then,,saksikan  show kteowang y dirakam oleh mereka y sangt arif dlm kos ni,,heheh:P

video

wlpn simple but still hpening,,wlpn hpening 2 xla rasa sangt sekrng,,sebb si dia dah org baru,,hehheh:)
mis u kt korang sume,,,,:),,(k,nurul,,:(...)


Wednesday, October 6, 2010

rasa2 nye Rasa Hati AKu DaH Matii..:(

Terdiam akui  dengan tingakah lakumu,terkejut aku dengan sikap kamu,emmm
bahawa aku bukan jalan hidupmu,,kamu mmlih jalan lain bersama-sama teman yang lain,
kau mintak aku disini dan aku kekal disini,,
aku gembira dibahagiamu dan aku juga menagis di sedih mu..
aku sangt berharap moga2 ada simpati dan peluang untuk diri ku
dan juga sentiasa berharap supaya ada sedikit bahagia utuk aku,
lama-lama aku jadi lebih tahu,semakin aku  inginkan diri mu semakin aku harus lupakan mu.
ermmmmm,sedih la dok nk tulis ayat cmni,,gase cm ape je,,,
jap2 nk sambung touchg lagi,,ehm,,ehmm,ehmmm
maaf xmungkin aku akan menuggu sampai kau mahu,sebab ape yang aku mahu kau xmau,,
aku xsanggup menatap matamu dengan kebohongan hati aku,,,\
dan aku xsanggup menyentuh hangat basahmu kerana,,aku xsanggup tersenyum dalm sakit hatiku,,
dan aku mungkim xdapat bertahan,
kau pasti akan tinggalkan aku disaat kau temui kebahagian kelak,,
kompom kau akan tinggal kan aku untuk indah hidup kau,
mohon sangt kau jangan kenang di saat kau sedang setia
mohon juga kau jangan abdikan kenangan ini dalam hubungan yang tiada status ini,,ermmm
aku xingin jadi bahagia dalam sejarah hayat kau
aku biar begini tanpa cinta
dan sentiasa begini tanpa mana2 cinta.......~~~
cinta ini xkan tumbuh lagi,,di dalam hati ini
Rasa hati ku telah mati dengan cinta yang kalah

Monday, August 23, 2010

Apa Kau Aku Rasa



Alangkah bahagia lau time aku ngok jam,masa n keadaan sume terberhenti,,xdala aku serabut nk pk sume benda,mengalah kn PM..ermm,kalau betol2 berhenti masa n keadaan 2 menunjukan samada aku yang dah terhenti nadi ku ataupun dunia ini dah tamat kehidupan nya.Kadang2 bile pikirkan waktu mendatang takot gak,ele pk waktu skang pn dah xtentu arah nk pk akan datang,Dunia,,kadang2 sangt bahagia seperti makan GCB kat McD time bulan pose,ya allah nikmatnye hidup..hahhaha pas2 kedebab-bommm,,kene panah petir,ermm.tp 2 sume kehidupan dunia je,tp orang xtau ape aku rasa,:).banyak tol benda yang tersirat sebenar.tp xboleh nak di surat kan,melainkan org sekarang nak bagi surat o kad raya y boleh org paham baru benda yang tersirat leh jadi tersurat,

kadang2 ape yang kau rasa xsama ngan aku rasa,n aku rasa xsama ngan kau rasa,nape ek.tuhan xjadi suma orang boleh rasa sama je ngan orang len,xda la jadinye perselisihan paham dan xmemahami.mgkin ada hikmah disebalik ketentuan NYA,tapi aku masih xtau n kenapa n sebb apa aku macm ni,aku nak sangt rasa apa ko rasa sebenarnye o sebenarnya aku tau ape kau rasa cuma aku yang xmau rasa,,(betol ke ayat ni)
ha 2 la pasal nye,,lau la rasa n perasaan 2 kite leh rasa macm mkn kuah kacang ngan sate time pagi raya mesti best,hehhe:).tp kau kedekut xmau bagi aku rasa sume 2.

Bila pk2 kan alik pk rasa time raya lagi syok tp xsmpi aty lak nk ngok sume benda yang ada kat depan mata,ada yang berpenat lelah nk cari wit lebih time raya.2 pn aku xleh nak rasa perasaan org 2 yang aku tau .die sangt bersunggh wat keje 2,kenapa sume xleh aku rasa,nape nk smpan dalam aty sorang2,ermm
Yang Maha Kuasa je tau ape sebenrnye sesuatu kejadian,hukum dunia ada yang kat atas ada yang kat bawah.tp kenapa dia je yang mesti ada kat bawah,bagi lah die peluang untuk ada kat atas,bagi la die keadilan idup didunia semasa masih ada umur nya,beri lah dia rasa keseronokan seperti melahirkan anak sulung pada ketika itu.xpn keseronokan ketika die 1st time dapt baju raya zaman kecilnya,tp aku leh jamin yang die xda zaman kecil seperti rakan sperjuangan yang len.ermm
sedang yang len bermen die leka untuk membuat kerja yang tidaksepatut yang dilakukan oleh kanak2 yang umur sedemikian,tp apakan daya bila tuhan dah tulis takdir idup sesorang maka ia akan bergerak seperti yang dtulis tanpa henti.,,itulah kuasa tuhan yang lagi hebat dari kuasa power rangers,hehheh:)

aku hanya mintak sikit rasa dari dia,aku xmntak lebih ,itupn aku xtau lau aku leh rasa ape die dan kau rasa,erm kdg2 dunia xadil sangt,tp tuhan lagi mengetahui,aku xlboleh hukum n wat keputusan mcm 2.yang pasti aku tau ape yang die rasa tp aku xtau ape kau rasa,dalam aty aku ada dia,n aku hanya pk die,kau pn ada dalm aty aku tp xsetanding die dalam aty aku.sebb 2 aku dapt rasa  wlpn sikit berbanding kau.mgkin darah die mengalir dalm badan aku,2 yang membuat aty aku lebih kepada dia...tetttttt:)