Wednesday, October 13, 2010

RiaNg Ria GeMa gEmi aiDilfitRi

Riang ria bergema lagi katanya,,wlpn dah masuk bulan xraya,,tp still trasa dalam bulan raya jugak,,ehheh
yang pasti majlis raya kteowng meletopzzz...dah mcm konsert astro,,bukan konsert rtm,,lagi,,,hehehhe:

 tangga permulaan










then,,saksikan  show kteowang y dirakam oleh mereka y sangt arif dlm kos ni,,heheh:P

video

wlpn simple but still hpening,,wlpn hpening 2 xla rasa sangt sekrng,,sebb si dia dah org baru,,hehheh:)
mis u kt korang sume,,,,:),,(k,nurul,,:(...)


Wednesday, October 6, 2010

rasa2 nye Rasa Hati AKu DaH Matii..:(

Terdiam akui  dengan tingakah lakumu,terkejut aku dengan sikap kamu,emmm
bahawa aku bukan jalan hidupmu,,kamu mmlih jalan lain bersama-sama teman yang lain,
kau mintak aku disini dan aku kekal disini,,
aku gembira dibahagiamu dan aku juga menagis di sedih mu..
aku sangt berharap moga2 ada simpati dan peluang untuk diri ku
dan juga sentiasa berharap supaya ada sedikit bahagia utuk aku,
lama-lama aku jadi lebih tahu,semakin aku  inginkan diri mu semakin aku harus lupakan mu.
ermmmmm,sedih la dok nk tulis ayat cmni,,gase cm ape je,,,
jap2 nk sambung touchg lagi,,ehm,,ehmm,ehmmm
maaf xmungkin aku akan menuggu sampai kau mahu,sebab ape yang aku mahu kau xmau,,
aku xsanggup menatap matamu dengan kebohongan hati aku,,,\
dan aku xsanggup menyentuh hangat basahmu kerana,,aku xsanggup tersenyum dalm sakit hatiku,,
dan aku mungkim xdapat bertahan,
kau pasti akan tinggalkan aku disaat kau temui kebahagian kelak,,
kompom kau akan tinggal kan aku untuk indah hidup kau,
mohon sangt kau jangan kenang di saat kau sedang setia
mohon juga kau jangan abdikan kenangan ini dalam hubungan yang tiada status ini,,ermmm
aku xingin jadi bahagia dalam sejarah hayat kau
aku biar begini tanpa cinta
dan sentiasa begini tanpa mana2 cinta.......~~~
cinta ini xkan tumbuh lagi,,di dalam hati ini
Rasa hati ku telah mati dengan cinta yang kalah